Oulunsalon Liikennekoulu

Meiltä saat yksilöllistä ja tutkitusti laadukasta opetusta. Autokoulumme on ollut jo vuosia Trafin tekemän tutkintotilaston kärkipäässä!

Kokemusta meillä on alalta jo yli 30 vuotta! Meillä koulutetaan turvallisia, taloudellisia ja toiset huomioonottavia kuljettajia.

 

 

MYÖS ETÄTEORIAT!

Teoriatunnit voit käydä paikanpäällä autokoululla tai etänä: www.nettiopetus.fi . Etätuntimahdollisuus myös lauantaisin.

 

VALITSE ITSE LÄHTÖPAIKKA AJOTUNNILLE!

Ajotunnille haemme sopimuksen mukaan haluamastasi paikasta Oulun , Kempeleen, Tyrnävän Ja Limingan alueilta esim. koulusta, kotoa tai työpaikaltasi. Ajotunnit suunnittelemme yksilöllisesti vain sinulle ja aikatauluihisi sopiviksi. 

 

ILMOITTAUDU NYT!

Voit helposti ilmoittautua netissä. Klikkaa linkkiä "Ilmoittautuminen" , täytä ja lähetä lomake. Voit tietysti myös soittaa ja kysyä lisätietoja.

MAKSA ERISSÄ! Joustavat maksuehdot!

Voit maksaa kurssimaksun haluamissasi erissä kurssin aikana tai vaihtoehtoisesti

Resurs Bank tarjoaa 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla pois tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon!

 

Nyt uuden ajokorttilain mukaiset kurssit:

B-kurssi 4h teoriaa. 10 ajotuntia , ajokokeessa ja t-kokeessa käyttö + Riskikoulutus (4h teoriaa, 4h ajotunteja) suoritetaan ennen ajokoetta.  HINTAAN 1048,00 + viranomaismaksut 160,00

 

 

Kurssitarjontamme

Tutustu tarkemmin kurssitarjontaamme ja katso kurssien alkamisajankohdat

Uudistunut opetuslupa

Ajokorttilaki ja kuljettajatutkinto uudistuivat 1.7.2018. Autokoulu muuttui kokonaan yksivaiheiseksi eli kaikki opetus annetaan jo ennen ajokoetta.Opetuslupalaisen pitää suorittaa autokoulun kautta EAS-teoriatunnit ja riskikoulutuskurssi. Lue lisää..

Responsive

EAS-teoriat

EAS-kurssi sisältää 4 teoriatuntia, joista saatu todistus pitää esittää teoriakokeeseen mentäessä. Teoriat voit suorittaa autokoululla paikanpäällä tai etänä netin kautta Lue lisää..

Responsive

Riskikoulutuskurssi

Kurssi sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia. Teoriatunnit voit suorittaa autokoululla paikanpäällä tai etänä netin kautta. Ajotunnit sovimme joustavasti aikatauluihisi sopiviksi ja lähtöpaikka voi olla vaikka kotoasi Lue lisää..

Hinnat

EAS-teoriatunnit     40,00€
Riskikoulutus         310,00€

Ota yhteyttä

  Kauppiaantie 5, 90460 Oulunsalo

  Puh. 044-7250077

  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Facebook

Jätä viesti